Monday, November 30, 2009

28 Nov 1985 Again!!

28 Nov datang lagi..

pening kepala hampir s'bulan memikir nak bagi hadiah ape..

akhirnye terpandang cupcakes yag sgt2 comel dlm blogspot..

at first nak wat suprise lah konon..

Nanab pon order lah cupcakes kat Selayang Baru..utk dihantar ke

umah Tok & Tok Wan B..

dah comfirm pon booking..dah siap buat fullpayment lg..

semangat order awal sebulan...Nanab tempah kat akak Aimi dari blog http://marvelcakes.blogspot.com/

last terpaksa cancel sbb my B nak sambut Raya Haji kat Johor la pulak..

huhu

diri sendiri yang ter'suprise..

nasib baik lah boleh cancel..thanx Kak Aimi..

then kalang kabut lah belek tenet carai cupkace dekat JB plak..

huhu nasib baik jumpa blog nih http://infinitycupcakes.blogspot.com/

Kak Hazlin sudi menerima tempahan di saat2 akhir..
gambar nih pulun lah nanab skecth..heheh
siap salah eja lagi..lantak le..janji paham..hehe
semangat cari contoh kat tenet..


tara.....ini lah hasilnye..cute kan.???x sampai hati famili B nak jamah..hahah
bazir la palk kan..hheheh simpan lah Bee tu dpt peti..wat servinior..hehe
ini je lah yg dapat Han kais utk B..
adiah next time ye Cayang.kat JB nnt ( macam la B belek blog nih..)
kalo nak tgk lagi..clik sini ye...http://infinitycupcakes.blogspot.com/

Wednesday, November 25, 2009

Arrrrgggg!!!

Tension...yesterday punya hal lah ni..
terbawa2 sampai hari nih..d'sebabkan ada 2 bos..
kuli yg kat bawah nih lah yag pening bila bos2 x sehaluan..
nak djadikan cerita..aku kena handle meeting mcm biasa
once a month..last 2 month handle okey je..
xde masalah..meeting ari nih..
lain plak jadinya..
sape rajin nak baca..baca la kisah org tengah tension nih..
....
.....
.....
....
........
b4 nih boleh je nak kongsi guna laptop..
so dua meeting akan b'jalan pada hari yg sama..
satu kol 8am satu lg kol 10 am..so buat je lah kt tempat yg sama
x perlu set up laptop 2 kali..cawan pon x payah nak susun 2 kali..
makanan pon tambah sikit je..sbb org yg masuk meeting org yng sama..
just add on 5 org je..so minum pagi boleh la kan tambah je utk 5 org lg..
x payah m'bazir order full set utk semua org utk meeting k-2..
last2 nak gak asing kan..
saje je nak wat aku kalang-kabut memikir nak susun sume tu sorg2..
dah le geng sokongan aku x ramai..ada yang cuti..ada yng ada hal..tnggal lah aku sorg..
nak minta bantuan org lain rasanya x de masalah..just nnt bos satu lg tu bising plak..
pinjam org dia..pinjam alat dia..mimum pon nak kongsi..hai...
terpaksa lah cari duit plak lepas nih utk group aku..dah group pon ada 4 org je..
hahha kalo suma ada hal..last2 tinggal lah aku..
staf kontrak yang langsung x de kelebihan......

Monday, November 16, 2009

Off to Langkawi

Kena p kursus 16-19 Nov 2009..syok gak..
boleh la melepaskan diri dr tekanan & kebosanan berada dlm opis hampir 3 Bulan.hahah
tapi yg x syoknya...duit gaji belum masuh..
gaji last month habis ku joli..huhuh=(
sila buat perbelanjaan yg b'hemah ye Cik Nanab
harap2 dpt la bnyk gambr m'narik masa di Langkawi
kat sana nnt stay kat Lanai Beach Resort
kot kalo x de perubahn..cun gak kan??
macam PNB Ilham Resort kat PD ari tu..hahah



Tuesday, November 10, 2009

Rindu.....


Rindu lagi...