Monday, April 19, 2010

I'm Bored


 
When I'm bored..I love to put on my masker "bedak sejuk + Guava leaf"
it's good for pimples & scar.
My granny tips ^_-

Bedak Sejuk

Wednesday, April 14, 2010

I Miss U


I miss u so much...=(

Tuesday, April 13, 2010

Inginkan Pendapatan Tambahan

Sesiapa yg berminat nak tambah pendapatn bolehlah tgk blog nih.
Nanab x join pon. Just tolong promote kan utk kawan.hehe
Agak menarik pelan yang ditawarkan.
Malangnya Nanab sanagt lah tidak rajin untuk mencari-cari org nih.
Kepada sesiapa yang minat dalam menambahkan networking sambil2
menambahkan pendapatan sila lah lawat blog nih.



Jangan malu jangan segan yek ^_-


p/s: semoga dapat membantu sesiapa yg berminat
xoxo
Nanab

Monday, April 5, 2010

Weekends at Pulau Mutiara

A day at Pulau Mutiara. Best Sangat.heheh
bergelak tawa dlm kete macam naik buas 40 orang sambil melayan sinar Fm.hahah
First stop adalah di Gueensbay.hehe
semua kedai nak masuk.


Nichii




ini adalah kawan2 yang baik hati temankan saya bershopping..hehe
masih sabar menanti saya keluar masuk kedai melenggang kangkong.hehe

dah malas




Kesabaran menanti sudah tidak dapat dibendung.heheh
sampai nak report kat My B suruh Nanab balik.hahah
My B pon dah x heran.
dia mmg dah masak dengan perangai Nanab yang suke masuk membelek semua barang walaupon keluar x beli pape pon.hehe
The driver





Tea time sebentar bagi menambah tenaga untuk ke destinasi seterusnya.
Gurney Plaza plak selepas ni.

tea time




Muke kepenatan tapi puas hati.hehe
dapat melepaskan geram untuk bershopping selama hampir 2 bulan.hehe

Jom Minum





Gambar diambil dengan tujuan nak bagi sorang lagi office mate jelous.hehe
tak dapat join kami ber'ronggeng.heheh

Bersama mama rock





Setelah penat berjalan menghabiskan duit gaji. Kami mengisi perut di Sg. Petani pulak.heheh
Thanx sangat2 kepada officemate yg sudi temankan kuar berjalan-jalan. Serik tak??hehe ^_-

makan malam




Barang-barang shopping masih didalam plastik. Tak sempat lagi nak tengok & belek.
Next entry nak upload hasil shopping di Pulau Mutiara yek ^_-