Sunday, October 24, 2010

Hijab Style


Banyak sgt dah style memakai hijab skrg ni. Sampai tak terikut dah..huhu
kalo p opis dok ulang style yg sama ja..huhu langsung x de semangat nak style2.haha
ni antara aktiviti masa lapang. Ia itu mencari gambar2 di google.pastu save bnyk2 dlm folder.haha
maaf la sgt2...link gambar2 nih suma x save.yang pasti semuanya amik dr google image je.

mari kita lihat antara style muda mudi zaman sekarang.hehe

style 1;
pakai shawl mcm ni boleh pakai earing.hehe belum pernah try lg..bila la agaknya kan..hehe



style 2;
dulu masa zaman kanak-kanak mak pernah ikatkan tudung mcm ni..pastu rasa mcm makcik2.
terus x mau ikat lagi...sapa sangka, pakai mcm ni skrg mmg nampak sgt style kan..


style 3;
First tgk ikatan ni, ingat macam org South Africa ja kan..tapi hakikatnya mmg style lah Kak Ziana kita.
Hehe berangan2 nak pakai mcm nih time wedding nnt.hehe Tapi muka x cukup lonjong untuk try ikatan mcm nih..takut kang jadi macam buah manggis plak kepala.huhu


style 4;
Dato' Siti kita..sgt lah cool dia menggayakan shawl ala-ala hood nih kan..
mmg ada pasang niat nak pakai mcm nih..tapi takut x cukup cun mcm Dato'Siti..heheh


style 5;
Ini mmg style paling best. Sgt2 suka. Nampak rock and cool gila lah..cun..cun!!! saya suka!!
Akan ku pakai try juga.hahah dah beli hampir 3 bulan.haha tak tau bila nak pakai. Akhinya masa untuk mencubanya dah tiba. ^_- and luv her make up so much!! Riena..pls make sure nnt make u I sama dgn ini ye..



Thursday, October 21, 2010

I want A New Handbag for Nov Pls..

I want this beg. Try to search from all the shopping blog.
Finally i found one.
But I'm so greedy..I want this pinky beg too..help me!!
I just need one handbag. But I love to have them both. B..can I hav them both?? Plz...



One more thing..hehe last Tuesday, I went to check my best friend wedding's dress. I bumped into a masculine black jacket.huhu Most likely this jacket.. I want one. =)


Sunday, October 17, 2010

Huh

Huh..malasnya nak update blog..huhu