Tuesday, November 9, 2010

Menghilang....

ermm...maaf semua..dah lama menghilang..agak sibuk kebelakangan ini..ada sesuatu yg menarik perhatian Nanab kebelakang ini..dulu mcm x kesah sgt pon follower kat tepi tu..mcm dpt agak xkan ada follower..tapi x sangka ada juga yg sudi mengikuti blog cabuk nih..hehe terima kasih yang tak terhingga buat 30 org follower sehingga hari ini..dulu ada 29 je..pastu tetiba tinggal 28..huhu masa tu sgt terasa..mesti yg sorg tu dah bosan belek blog nih..huhu kadang2 ada bnyk hal jadi..tenet kat rumah x dapat guna..laptop satu je..pastu berebut2 dgn adik2...so yg Kak Not ni lah terpaksa mengalah..tapi x pe.Sgt happy tgk adik2 gembira..cuma kadang2 'berapi' gak tgk diorg x study.-_- Akhir kata, terima kasih x terhingga buat 30 org follower yg sudi meletakkan ID mereka sbg follower. Harap akan terus mengikuti catatan ringkas nanab ni. Next time berhajat nak  tambah beberapa blog lagi..hehe masih dlm waiting list.

p/s: Doakan Nanab dimurahkan rezeki ye..nak tukar keje baru..mudah-mudahan segala urusan dipermudahkan setelah banjir besar melanda Kedah..Amin..=)

Monday, November 1, 2010

Jatuh Cinta Lagi?

Erm...mcm mana nih??dh terjatuh  hati pada yang lain...huhu
perkara baik atau buruk??alamak...cari masalah betol lah kan..
dulu..suka sgt2 pada yang lama..lepas dibelai..dipeluk..dicium..hais..(over la pulak)
kalo boleh..tiap2 hari nak tatap je wajah..nak bertentang mata..berlaga pipi..erm..
tapi itu la..hati..x pernah puas dgn yang satu..x pernah cukup dengan satu..ada aje kekurang pada yang lama bila yang baru muncul depan mata..apa la nak jadi..manusia..tamak!!tambah2 pompuan.(opps ^0^)
hai..apa la nak jadi dengan dunia skrg nih..malangnya..diri sendiri pon masuk golongan nih..huh tak sopan langsung...x layak la pulak nak jadi Gadis Melayu mcm Rina Salleh..huhu


dulu..aku suka pada kau..

pada aku..kau lah yg paling sempurna..

tak pernah kecewa kan aku..

kau mampu buat aku sentiasa tersenyum..

di kala duka..kau pengubat lara ku..

pada aku..kau lah segalanya...

kau memberikan sinar dalam hidup ku..

ada kalanya..kau peneman malam ku..

aku tatap wajahmu..sehingga terlena..

adakalanya..aku gengam erat tubuhmu..

kau lah segalanya..


namun kini...muncul yang baru..bukan kerna kau tak sempurna..

kau x pernah kecewakan aku..namum..apa daya..

yang baru membuatkan hati aku bergelora..

aku ingin menggenggam nya..

aku ingin membelainya..

aku inginkan nya...










......................














...................















.........................











.......................














................................
















...............................................



kau lah sengalanya pada aku kini...






.....................................














.....................................
















oh Calla Lily.. aku suka kau!! (for now ;p)



kau masih tetap dihati aku..(tapi no.2 la)..kau tetap antara yang teristimewa pernah bertahta dihati ku..
Easter Lily..Terima kasih kerna pernah menceriakan hidupku..



p/s maaf semua,,entry kali ini agak sengal +jiwang karat..haha lepas nih dah plan tau nak jatuh cinta dgn yang lain pulak..masih dlm waiting list..hehe

xoxo      
nanab ^_^