Tuesday, December 28, 2010

Hie!!

Dah lebih 1 month tak update blog.sgt2 la bz sekarang nih. Ingat tak last entry Nanab bg tau dah tukar keje??ermmm...kalo tak ingat cepat scroll ke bwh.;p hehe skrg dah berpindah ke Pantai Timur...huhu sgt la sedih kena berjauhan dgn famili..terutama adik2.tapi sbb nak cari rezeki punya pasal, nak senangkan hidup adik2 & ayah. Berkorban lah kan..=) Tak banyk yg dapat Nanab citakan..kat tempat baru tu, jauh di pedalaman..cewah..hehe tak lah jauh sgt..tapi kira mcm kat pinggir bandar la..pastu, tenet mmg slow nak mampos..sakit je hati kalo buka fb.sekadang boleh tgk msg & comment je.nak tgk gmbr awek2 cun??huh!!jgn harap lah..dah lebih sebulan ketinggalan semua tred & fesyen hijab yg terkini.sedih nya...sob..sob.=(  line telefon pon hampeh..keje pusing satu blok asrama mencari line yg clear...tak pe..tabah2!!kuat kan semangat!!ada hikmah semua nih terjadi. masa mula2 nak pegi sana, sgt la down.huhu dah la jauh, jalan nak masuk hostel plak gelap gelita time malam..oppss..mesti semua pelik kan..nape asyik sebut hostel je..hehe skrg nih tumpang hostel dulu, after januari baru masuk rumah sewa.hehe sambung balik cita pasal hikmah kan tadi..erm..awal2 tu kan down...nak kena cari kwn baru..tempat baru semua lah kan..bos baru plak lagi..keje baru..semua benda kena mula dari awal..tapi Tuhan tu Maha Kaya, Maha Kuasa, dia bukakan mata Nanab..bahwa semua org ada rintangan dan cabaran hidup yg tersendiri..dulu selalu je bersedih..nape lah bnyk ujian yg dtg..rupanya2..setiap org ada pengalaman yg menyesakkan dada=p hahah "ayat x bleh blah'. hehe Happy berada bersama kwn-kwn baru ^_^. Kwn-kwn lama pon tetap dirindui.^0^ Ya Allah..kekalkan lah semangat +ve dlm diri ini..Amin..=)

p/s: jumpa lg for next entry yg tah bila..;p